Onze wijnen

Onze wijnen

In 2018 hebben we voor het eerst geoogst. Het resultaat: een bescheiden 250 flessen wijn, maar twee mooie, succesvolle witten wijnen, die zeer positief werden ontvangen. Dit beloofde wat voor 2019..

..in 2019 hebben wij onze zomerse nieuwkomer mogen verwelkomen: de Cuvee Vin Rose! Dit naast onze twee toppers de Cuvee Vin Blanc en Souvignier Gris. Alle 3 de wijnen hebben een medaille ontvangen (2x zilver voor de witte wijnen en 1x brons voor de rose) bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2020. In totaal hebben wij 3.100 flessen wijn gebotteld in 2019.

…en het houdt niet op! De oogst van 2020 zit inmiddels alweer in de tanks. Wij kunnen nu al onthullen dat naast onze prijswinnende witte en rose wijnen het assortiment verder uigebreid zal worden met een houtgelagerde rode wijn in 2021! Wij kunnen niet wachten! Hopelijk jij ook niet? Stay tuned!

Souvignier Gris 2019 – uitverkocht
Waardig wit van eigen bodem
Zilveren medaille bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2020
Fles €12,50 | Doos €72

Deze witte wijn is een cepage. Volledig gemaakt van Souvignier Gris druiven. Deze druif is een kruising van Bronner (wit) en Cabernet Sauvignon (blauw). De Souvignier Gris druiven hebben dan ook een mooie rosé kleur als ze rijp zijn.

Dit is een frisse en stijlvolle witte wijn met tonen van peer en meloen.

Cuvee Vin Blanc 2019
Veelzijdig wit van eigen bodem
Zilveren medaille bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2020
Fles €11,95 | Doos €69

Deze Cuvée is een blend gemaakt van de rassen Johanniter, Muscaris en Solaris.

Een fruitige en zeer toegankelijke witte wijn, perfect als aperitief, of als begeleider van een heerlijke zomerse maaltijd.

Cuvee Vin Rose 2019

Frisfruitige rose van eigen bodem
Bronze medaille bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2020
Fles €10,95 | Doos €63

Deze Cuvée is een blend gemaakt van de rassen Regent en Cabernet Cantor.

Een frisfruitige rose met aroma’s van aardbei en kers. Perfect om te drinken op een zonnige dag of als begeleider van een heerlijke zomerse maaltijd.

Scroll naar top