Onze wijnen

Onze wijnen

Wij maken witte, rode en rose wijnen. Alles in eigen beheer, van druif tot wijn. De afgelopen jaren zijn onze wijnen meerdere keren onderscheiden met een medaille bij de Wijnkeuring van de Lage Landen, een onafhankelijke wijnkeuring die elk jaar wordt uitgevoerd door het Weinbauambt in Neustadt.

Cuvee Souvignier Gris 2021
Stralend wit van eigen bodem
Fles €12,50 | Doos €72

Deze witte wijn is een blend gemaakt van Souvignier Gris (50%), Johanniter (25%) en Solaris druiven (25%). 

Dit is een stijlvolle en culinaire witte wijn met een lange afdronk. Heerlijk als aperatief en goed te combineren met wit vis, schaal- en schelpdieren, zomerse salades of aziatisch eten.

Cuvee Muscaris 2021
Frisfruitig wit van eigen bodem
Fles €11,95 | Doos €69

Deze witte wijn is een blend gemaakt van de rassen Muscaris (50%), Souvignier Gris (25%), Johanniter (12,5%) en Solaris (12,5%).

Een halfdroge en aromatische witte wijn met tonen van appel, peer en citrusvrucht. Door het aanwezige restzoet is deze wijn ideaal als aperatief maar bijvoorbeeld ook heerlijk bij een dessert. 

Cuvee Magnus 2021

Rijp fruitig wit van eigen bodem
Fles €11,50 | Doos €66

Deze Cuvée is een blend gemaakt van in 2020 en in 2021 geplukte Muscaris, Souvignier Gris, Johanniter en Solaris druiven. 

Een rijp fruitige en zeer toegankelijke witte wijn, perfect als aperitief, of als begeleider van een heerlijke zomerse maaltijd.

Cuvee VIn Rose 2021

Frisfruitige rose van eigen bodem
Fles €11,95 | Doos €69

Deze rose is gemaakt van Regent druiven. Ook in Engeland tonen ze aan dat je van deze druif heerlijke rose wijnen kunt maken.

De zomer in je glas! Deze frisfruitige rose heeft aroma’s van aardbei en framboos. Perfect om te drinken op een zonnige dag of als begeleider van een heerlijke zomerse maaltijd.

Cabernet Cantor Barrique 2021 – beschikbaar eind 2022

Waanzinnig rood van eigen bodem
Fles €13,50 | Doos €78

Deze rode wijn is een cepage. Volledig gemaakt van Cabernet Cantor druiven. De wijn heeft 12 maanden gerijpt in barriques van frans eikenhout met aroma’s van rood fruit en vanille. 

De Cabernet Cantor Barrique adviseren wij licht gekoeld te schenken bij gerechten met (herten)biefstuk, kip, kalfsvlees en lamsvlees.

Scroll naar top