Bezoek

Tot nader bericht verzorgen wij helaas geen rondleiding & wijnproeverij en lunch of diner op de wijngaard.  

Rondleiding & wijnproeverij

Wij ontvangen u graag voor een rondleiding & proeverij. Tijdens de rondleiding nemen wij u mee naar de wijngaard en de wijnmakerij. Wij vertellen u alles over wijnbouw in Nederland en hoe wij dat toegepast hebben. Wij sluiten af met een wijnproeverij, inclusief 4 van onze wijnen, in ons gezellige proeflokaal of buiten in de zon. Een rondleiding & proeverij duurt ongeveer 1,5 uur en bedraagt €17,50 per persoon inclusief bijpassende lokale kaasjes en toastjes of €25,00 per persoon inclusief luxe bijpassende hapjes. De minimale groepsgrootte is 8 personen.

Lunch of diner op de wijngaard

In combinatie met een rondleiding en proeverij is het mogelijk een lunch of diner te organiseren op de wijngaard. Hierbij kunt u denken aan een kok op locatie die live een big green egg diner verzorgt of een overheerlijk buffet. Hiervoor werken wij samen met Marry Cooking, Met genoegen en Wjinand Kookt. Tijdens de lunch of het diner schenken wij onze wijnen voor een mooie wijn spijs ervaring. De minimale groepsgrootte is 8 personen. 

Wij ontvangen u graag op maandag t/m zaterdag (zondag wij gesloten). Neem contact op met Ties van Dijk (06-53245058) of stuur een e-mail naar wijnhoevemiddeldorp@outlook.com voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven
Scroll naar top